symphoniaASSAI is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht om het cultuuraanbod in Limburg te verrijken en aan te vullen met een professioneel symfonisch orkest dat als een cultureel ambassadeur de provincie wil uitdragen in de rest van België en daarbuiten. Sinds 2009 werken mensen uit verschillende hoeken samen aan dit gemeenschappelijke doel: een gedreven organisatie en een getalenteerde groep muzikanten die het publiek weet te begeesteren bij elk concert.

Nu kan ook u deelnemen aan dit steeds verder groeiend cultureel project; ondersteun de kunst en ontmoet symphoniaASSAI:Friends (50€):

o Vermelding op onze website (optioneel)

o Nieuwsbrief van symphoniaASSAISilver friends (100€):

o 2 vrijkaarten voor een concert naar keuze in het komende seizoen (voorrang bij reservatie) en speciale reductie bij aankoop van extra tickets.

o Vermelding op onze website (optioneel)

o Nieuwsbrief van symphoniaASSAIGold friends (250€):

o 4 vrijkaarten voor een concert naar keuze in het komende seizoen (voorrang bij reservatie) en speciale reductie bij aankoop van extra tickets.

o Vermelding op onze website (optioneel)

o Nieuwsbrief van symphoniaASSAIPlatinum friends (400€ of meer):

o 8 vrijkaarten voor een concert naar keuze in het komende seizoen (voorrang bij reservatie) en speciale reductie bij aankoop van extra tickets.

o Vermelding in concertbrochure en website (optioneel)

o Nieuwsbrief van symphoniaASSAI

Contacteer ons: info@symphonia-assai.be