A+ A A-

03/nov/2013

ASSAI Cellokwartet in residentie van de ISB

In de komende weken zal het ASSAI Cellokwartet optreden en werken met de cellostudenten van de Internationale School van Brussel in het kader van het Visiting Artists and Scholars Program.  De residentie van het Kwartet start op vrijdag 25 Oktober met concerten tijdens de strijkersklassen.

Het doel van dit partnerschap is het Kwartet te laten werken met alle cellisten op een longitudinale manier: alle studenten zullen het ensemble meermaals horen optreden om zo een dieper inzicht te krijgen in het samenspelen.

In November zal het kwartet verder ingaan op al die kneepjes van het ensemblespel. Dit zal de studenten ertoe aanzetten meer te studeren, te reflecteren, te luisteren en hun spel verder te verbeteren tussen de verschillende sessies door.

Als hoogtepunt, zal het ASSAI Cellokwartet optreden tijdens het Strings Concert op 4 December, de studenten zullen op hun beurt de werken uitvoeren die ze samen met het kwartet hebben voorbereid.

Het Visiting Artists and Scholars Program organiseert reeds visitaties sinds de start ervan in 2003 en verwelkomt 20 tot 25 bezoekers per jaar. Meer informatie over het programma vind je hier!

 

Laatst aangepast op maandag, 02 december 2013 11:02
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laat een reactie achter

 

©2013 symphoniaASSAI All Rights Reserved. Terms and conditions |  web design indipro